Skip to content

Bedrijfs
kickboks

Bedrijfs
kickboks

Energiekere weknemers

Werknemers met een gezonder energielevel zijn bewezen productiever. Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan dit proces.

Minder ziekteverzuim

Regelmatig sporten verbetert onze algehele fysieke gezondheid en daarmee de weerbaarheid tegen ziektes.

Teambuilding

Verschillende studies tonen aan dat sport- en bewegingsactiviteiten op het werk leiden tot verbeterde samenwerkingen.

Kickboksen met je collega's

Het is geen innovatie meer om sport aan te bieden vanuit je bedrijf. Iedereen weet dat er een heleboel voordelen aan verbonden zitten. Denk aan teambuilding, minder ziekteverzuim, energiekere werknemers en meer. 

Wij geloven dat dit één van de beste investeringen is die je kunt maken. Dus maak deze gezonde beslissing voor je bedrijf, je werknemers én jezelf!

De voordelen van kickboksen met je onderneming

Verbeterde fysieke gezondheid: Een kickbokstraining vergt intensieve lichamelijke inspanning, waardoor je cardiovasculaire systeem aangesproken wordt, spieren geprikkeld worden en veel calorieën verbrandt worden. Werknemers én werkgevers die op regelmatige basis kickboksen kunnen hun algehele fysieke gezondheid verbeteren, wat de weerbaarheid tegen ziektes en dus ziekteverzuim vergroot.

Verminderde stress: Daarnaast kan kickboksen als een effectieve uitlaatklep van stress en spanning bieden. Dit zorgt voor een fijnere werksfeer waar meer concentratie en productiviteit heerst

Teambuilding: Een kickbokstraining doe je samen. Je hebt elkaar letterlijk en soms ook figuurlijk nodig. Bij het uitvoeren van bokscombinaties, maar ook als het even erg zwaar wordt. Dit zorgt voor een gevoel van broeder- en zusterschap 

Meer zelfvertrouwen:  Kickboksen is een natuurlijk een sport, maar leert je ook zelfverdediging. Dat zal weer zichtbaar zijn in het zelfvertrouwen van de beoefenaars. Dit kan weer gereflecteerd worden op het maken van moeilijke keuzes tijdens werk, stressvolle dagen en meer.

Verhoogde productiviteit: Regelmatige lichaamsbeweging heeft een positief effect op de cognitieve functies, daarnaast kan het iemands stemming enorm verbeteren. Dit zorgt er weer voor dat iemand meer zin heeft in zijn werk, productiever is en betere beslissingen maakt.

“You and you alone are responsible for your own health!”

× Whatsapp met de trainer!