Skip to content

Kickboksen Hoorn

Kickboksen brengt balans, zelfvertrouwen en discipline!

Wil jij leren kickboksen in de omgeving van Hoorn?

Bij Inner Viking Strength & Conditioning bieden wij verschillende mogelijkheden aan om goed te leren kickboksen. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van 1-op-1 kickboks-trainingen. Volledige individuele aandacht staat centraal. Dit is de meest effectieve manier om goed en veilig te leren kickboksen. 

Naast 1-op-1 trainingen bieden wij ook groepslessen aan: de Inner Viking Bokscamp is een bootcamp workout, waarin kickboksen centraal staat. Deze les wordt verzorgd in de buitenlucht. Het doel van de Inner Viking Bokscamp is om de basis van kickboksen aan te leren. 

De groepsles wordt gegeven in Hoorn. Er wordt over het algemeen niet gespart, tenzij daar vraag naar is. Het gaat dus om een no-contact kickboksles. 

Wat is kickboks?

Kickboks is een vechtsport die technieken uit het boksen, karate, Muay Thai en Teakwondo combineert. Het is onderscheid zich van de traditionele bokssport door de toevoeging van trappen, knieën en clinchen. Kickboks wordt vaak als een full-contact sport beschouwd, waarin het geoorloofd is om de tegenstander aan te vallen met stoten, trappen en knieën.

Kickboks:

 

Kickboksen als een viking

De term “kickboksen als een viking” staat voor techniek, kracht, snelheid en zelfvertrouwen. Kickboksen is een van de mooiste sporten op aarde, als je het ons vraagt. Om die reden vinden wij het zo belangrijk dat de technieken goed worden uitgevoerd. Wij willen dat kickboksen, kickboksen blijft: de juiste technieken met de juiste theorie erachter aanpassen en aanleren.

Een ieder die bij Inner Viking Strength & Conditioning wilt leren kickboksen, zal individuele aandacht, professionaliteit en passie ervaren. Daar zorgt onze trainer Kai voor!

Meer zelfvertrouwen door 1-op-1 kickbokslessen

Kickboksen straalt zelfvertrouwen uit. Iedereen die kickbokst zal dit ervaren. Of je nou 1-op-1 met een personal trainer traint, in een recreanten-groep of met de wedstrijd jongens. Kickboksen zal altijd meer zelfvertrouwen achterlaten. 

Tijdens de 1-op-1 kickbokslessen zal Kai wanneer nodig, zich hard maken om aan de zelfvertrouwen van onze leden te werken.

Personal training is ten slotte meer dan alleen sporten. Ieder persoon heeft een andere aanpak nodig. Vaak hebben mensen in de kern alle kracht, uithoudingsvermogen en overtuiging in zich. Ze moeten het alleen zelf geloven. Dat is de ongeschreven taak van een personal trainer; het laten zien dat jouw lichaam met de juiste mentaliteit meer aankan dan je denkt. 

Kickboksen is hier de perfecte tool voor. Je leert dat je lichaam, door het inzetten van de juiste techniek, over meer kracht bezit dan je denkt. Dat besef gaat weer hand in hand met meer behendigheid, flexibiliteit en vertrouwen in je eigen lichaam.

 

Alle lessen in Hoorn worden gegeven door Kai Verheijden

Naast ondernemen bouwt Kai aan zijn andere droom: het worden van een kampioen in de MMA wereld.

“Op het moment vecht ik nog als amateur en blijf ik hard en gedisciplineerd trainen. Ik kickboks bijna mijn hele leven en leer nu ook de fijne kneepjes van het grond gevecht.”

“Ik hoop de passie die ik draag aan te wakkeren bij andere mensen en als tool te gebruiken om de wereld wat gezonder te maken, beginnend in Hoorn!”

× Whatsapp met de trainer!