Skip to content

Sportschool Hoorn

Wees slim en leer van iemand die heeft wat jij wilt of is waar jij wilt zijn!

 Sportschool in Hoorn

Ben jij op zoek naar een gym in de omgeving van Hoorn? Of sta je misschien al bij een sportschool ingeschreven, maar loop je tijdens je trainingen tegen problemen aan: lukt het je niet om een trainingsprogramma op te stellen en uit te voeren, dus blijven resultaten uitgesloten. Of ligt de drempel in de eerste instantie al te hoog om de sportschool in te stappen? Erg logisch, want wat je doel ook is, zonder kennis en opleiding blijft het puzzelen.

Wij kunnen je vertellen dat het geen rocket science is. Wel is het handig om te leren van een professional die alle fouten al eens heeft gemaakt en hiervoor opgeleid is. Een personal trainer kan tijdens een paar lessen jouw persoonlijke koers uitzetten en de bouwstenen klaar leggen, zodat jij hiermee verder kan bouwen. Train hard, maar nog belangrijker: train SLIM!

Een personal trainer die naar jouw sportschool komt

Inner Viking Strength & Conditioning is gespecialiseerd in het geven van personal training. Wij hebben er bewust voor gekozen om ons niet te binden aan een vaste locatie. Wij komen naar jouw sportschool, thuisfront, kantoor of favoriete park.

Naast onze specialisatie in vechtsport, bezitten wij over voldoende kennis, resultaten en ervaring m.b.t. krachttraining, voeding en fitness. Dus wil je afvallen, aankomen of simpelweg werken aan je algehele fitheid. Neem dan contact met ons op om kennis te maken.

Of bezoek ons instagram profiel om meer over ons te leren.

Tot binnenkort in jouw gym!

× Whatsapp met de trainer!