Skip to content

Personal trainer in Enkhuizen

Personal trainer Enkhuizen

Personal trainer in Enkhuizen

Iedereen weet wat het brengt. Sommigen doen het. Velen willen het, maar lukt het niet. Sporten, gezond eten, blij zijn met hoe je eruit ziet, een fysiek bewust leven lijden. Een personal trainer is getraind om jou daarmee te helpen. Een goede personal trainer is getraind om jou daarmee te helpen en doet dit met passie. Ben jij op zoek naar effectieve personal training in Enkhuizen? Dan kunnen wij jou helpen!

Een personal trainer:

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Enkhuizen?

Ben jij op zoek naar een personal trainer in de omgeving van Enkhuizen? Lees dan verder. 

Bij Inner Viking Strength & Conditioning bieden wij verschillende vormen van personal training aan. Zo kunt u met onze trainer afspreken in de sportschool, bij u op kantoor of thuis: personal training aan huis. 

Naast het behalen van de doelstellingen van onze leden hebben wij ook een persoonlijke missie. Een lichamelijk-bewust en gezond leven voor al onze leden. 

De toekomst van personal training

Als reactie op de toename van drukte tijdens ons bestaan hier in het Westen, is het voor sommige misschien wel tijd voor een verandering in aanpak. Een trainer die bij de mensen thuis komt, op kantoor afspreekt of naar jouw favoriete parkje reist. Ik, als personal trainer en de leden van Inner Viking Strength & Conditioning, hebben gemerkt dat de voordelen eindeloos zijn. Er komen mooie kansen aan en ik denk dat dit de toekomst voor een grote groep klanten van personal training wordt. Laten wij met z’n allen voor een gezond en weerbaar Nederland zorgen.


Personal kickboks-training

1-op-1 training is naar onze mening de meest effectieve en meest efficiënte vorm van sporten. Je traint met een professional die jouw lichaam kent en jouw helpt je individuele doelen te bereiken. Afvallen, spieren groeien, technieken en oefeningen aanleren of een complete sport en skill, zoals kickboksen beoefenen. Bij Inner Viking Strength & Conditioning zijn wij gespecialiseerd in het geven van 1-op-1 kickbokslessen; de meest effectieve manier om te leren kickboksen.
 

Waarom 1-op-1 kickboksles?

In een groep leren kickboksen kan soms lastig en spannend zijn. De trainer moet zijn aandacht verdelen over een grotere groep mensen, waardoor er vaak iets minder oog is voor techniek en andere individuele behoeftes. Tijdens een 1-op-1 kickboks training wordt er een training op maat gemaakt. Hebben jouw stoten of trappen extra aandacht nodig? Hebben jouw spiervezels bepaalde connecties nog niet weten te leggen, waardoor sommige bewegingen nog niet lukken? Of hebben jouw mindset, zelfvertrouwen en discipline juist een boost nodig? Een goede trainer kan jou hierbij helpen. 

De persoonlijke trainingen van Inner Viking Strength & Conditioning zullen jou leren kickboksen op een manier die bij jou past. Dat maakt het vele malen effectiever. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. 

× Whatsapp met de trainer!