Skip to content

Inner Viking Bokscamp

Inner Viking Bokscamp

Leer zelfverdediging door te kickboksen

Leer de fijne kneepjes van kickboksen. Boost je zelfvertrouwen en werk aan je behendigheid.

Verbeter je algehele conditie

Werk aan je kracht, conditie en weerbaarheid. Kortom, verbeter je algehele conditie.

Train met een groep in de buitenlucht

Sport in de frisse buitenlucht samen met gelijkgestemde en lotgenoten. Sociaal zijn doet een mens goed!

Een kickboksende bootcamp

Tijdens de Inner Viking Bokscamp staat kickboksen centraal. 

Je bent niet alleen bezig met het verbeteren van je algehele conditie, maar werkt ook aan je kracht, hand- oogcoördinatie, behendigheid en lenigheid.  

Dus wil jij de voordelen ervaren van buiten sporten, in gezelligheid met lotgenoten, terwijl je bezig bent met een nieuwe vaardigheid, zoals kickboksen te leren? En woon jij in Hoorn? Dan is Inner Viking Bokscamp jouw soort bootcamp!

Rooster Inner Viking Bokscamp 

Woensdagavond om 19:00, De Huesmolen in Hoorn. (Neem eigen bokshandschoenen en scheenbeschermers mee)

Donderdagavond om 19:30, De Huesmolen in Hoorn. (Neem eigen bokshandschoenen en scheenbeschermers mee)

Zaterdagmiddag om 13:00, Blauwe Berg 2 in Hoorn. (Neem eigen bokshandschoenen en scheenbeschermers mee)

Waarom een Bokscamp?

Omdat een groot deel van ons trainingsaanbod zich o.a. buiten afspeelt en wij vroeg of laat met groepstrainingen wilde beginnen, zijn wij een bootcamp groep gestart. wij wilde dit wel op onze eigen manier doen, op de Inner Viking stijl. Vandaar dat wij voor deze bootcamp lessen kickboksen als basis gebruiken: Inner Viking Bokscamp. 

Een stevige, gerichte warming-up, gevolgd door boks- en kickbokscombinaties, waarbij techniek centraal staat. Wat functionele oefeningen in de mix om de trainingsprikkel te verhogen en tot slot een goede finisher als kers op de taart! Zo zien veel van onze Bokscamp lessen eruit.

Het doel van deze les is om te leren kickboksen: stoten, hoeken, trappen, knieën, overnames en voetenwerk. Er wordt dus sterk op de techniek gelet. Perfect voor als je wilt leren kickboksen dus! 

De trainer vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen met de les, dus het verschil in niveau wordt meegenomen tijdens de training. Zowel technisch als conditioneel, train je op eigen niveau mee. 

Er wordt hard getraind, maar zeker ook veel gelachen. Het is een gezellige groep en wij zijn dolblij met nieuwe leden. Iedereen is welkom!

“Accept your reality and start making decisions!”

× Whatsapp met de trainer!