Skip to content

Tarieven

Personal Training | Bedrijfstraining | Bootcamps

Tarieven voor personal training, bedrijfskickboks en onze Inner Viking Bokscamp.

Personal Training

Een losse les kost €60,-. Dit is exclusief 21% BTW. Wij werken voornamelijk met rittenkaarten die voordeliger worden bij een hoger aantal lessen.

Bedrijfskickboks

De kosten van bedrijfskickboks wordt gebaseerd op de groepsgrootte en de afstand van de locatie. Vraag een offerte aan om de prijs te berekenen.

Bokscamp

De kosten voor de Inner Viking Bokscamp bedragen €10,- per losse les. Voor 10 lessen (3 maanden geldig) rekenen wij €65,- en voor 6 lessen (2 maanden geldig) rekenen wij €48,-.

Rittenkaarten personal training

Wij werken met rittenkaarten die vooraf afgerekend worden. Een rittenkaart wordt gebaseerd op een tijdsbestek van 4 weken, maar is over het algemeen 6 weken geldig. Dit zorgt voor een extra stok achter de deur. 

40%

4 trainingen (VIKING)

Een rittenkaart van 4 lessen bedraagt €242,- incl.

BESPAAR €40,-!

80%

8 trainingen (BESERKER)

Een rittenkaart van 8 lessen bedraagt €464,64 incl.

BESPAAR €120,-!

100%

12 trainingen (CHIEFTAIN)

Een rittenkaart van 12 lessen bedraagt €653,40
incl.

BESPAAR €204,-!

Bedrijfskickboks

In plaats van fitnessen met je collega’s, kickboksen met je collega’s? Dat kan! 

Het is geen innovatie meer om te sporten vanuit je bedrijf. Iedereen weet dat er een heleboel voordelen aan verbonden zitten. Denk aan teambuilding, minder ziekteverzuim en energiekere werknemers. Wij geloven dat dit een van de beste investeringen is die je kan maken. In jezelf, je bedrijf en in je werknemers.

Tijdens onze bedrijfskickboks-lessen komt de trainer, met alle benodigdheden, op locatie. Er wordt een effectieve, leerzame, maar vooral leuke les verzorgd, waarbij verschillende stoot-, trap- en knietechnieken uitgevoerd zullen worden. Samen met je collega’s voer je intensieve kickbokscombinaties uit die worden afgewisseld met oefeningen op lichaamsgewicht om zo iedereen in een Fit To Fight staat te krijgen! De staat die iedere ondernemer èn werknemer goed kan gebruiken. 

Inner Viking Bokscamp

De kosten voor de Inner Viking Bokscamp is inclusief 21% BTW.  Een proefles is gratis en vrijblijvend! (rittenkaart is 12 weken geldig)

1
€10,- voor 1 les
1
€48,- voor 6 lessen
1
€65,- voor 10 lessen
× Whatsapp met de trainer!